Aanmelden nieuwsbrief

107 mensen gingen je voor. Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Informatie aanvragen

Totaalpakket voor websites van schoonheidssalons

Clear Communications heeft een speciaal totaalpakket ontwikkeld voor websites van schoonheidssalons. Een potentiële klant zoekt bijvoorbeeld op woorden zoals schoonheidsspecialiste of gezichtbehandeling. Personen die doorgaans via een zoekmachine zoeken, bekijken feitelijk slechts de eerste pagina met resultaten. Hoe hoger uw schoonheidssalon naar voren komt in de zoekresultaten, hoe groter de kans dat uw website wordt bekeken en dat de betreffende persoon uiteindelijk bij u in de behandelstoel terechtkomt. 

Een voorbeeld: Maria zoekt een schoonheidsspecialiste in Amsterdam die acne behandelingen aanbiedt. Ze gebruikt Google en zoekt op ‘Schoonheidsspecialiste Amsterdam’ of ‘Acne behandelingen Amsterdam’. De woorden die Maria gebruikt dient u ook op uw pagina te gebruiken. Hoe beter de gekozen zoekwoorden aansluiten op de zoekopdracht van Maria, hoe groter de kans dat uw website ergens bovenaan in de zoekresultaten zal worden weergegeven. Dit vergroot de kans dat Maria op uw website terecht komt en een behandeling bij u boekt.

Optimalisatie van uw website

Door uw website op de juiste manier in te richten, kunt u (potentiele) klanten beter bereiken. Dit proces wordt Search Engine Optimization (SEO) genoemd, ofwel zoekmachine optimalisatie. Clear Communications helpt u om relevante zoekwoorden (keywords) in kaart te brengen voor uw bedrijf. De teksten op de website worden aagepast/geschreven op basis van de belangrijkste zoekwoorden zodat u goed wordt gevonden op relevante zoektermen. Het resultaat van SEO is een betere positie in de organische zoekresultaten van Google (organisch verkeer is gratis in tegenstelling tot betaalde zoekresultaten).

Onderstaande factoren hebben betrekking op een kwalitatief goede website.

  • De opbouw van de website: pagina opbouw, opmaak, content, kiezen van relevante zoekwoorden
  • Unieke en aantrekkelijke titels en teksten: Wordt er bij het schrijven van de webteksten nagedacht vanuit  het perspectief de klant?
  • Gebruikersvriendelijkheid van de website: De gebruiksvriendelijkheid van de website kan  onder andere worden bevorderd door een heldere menustructuur, een snelle laadtijd en een geode mix van tekst en visuals.
  • Correctheid van de links: Zorg ervoor dat linkjes altijd goed werken, op de juiste plaats staan en dat ze verwijzen naar de goede pagina. 

 

Online agendasysteem voor schoonheidssalons

Het inplannen van afspraken via de telefoon vergt vaak veel tijd. Helaas komt een belletje van een klant komt vaak ongelegen. Midden in een behandeling wil iemand haar afspraak wijzigen en kort daarna wordt u weer gestoord tijdens uw behandeling omdat een nieuwe klant graag een afspraak wil maken. Al met al verliest u tijdens een behandeling tijd. Omdat u die tijd wel beter kunt besteden heeft Clear Communication speciaal voor salons iets unieks opgenomen in haar pakket: een online agendasysteem. Klanten kunnen via de website zelf een afspraak inplannen voor een behandeling op de door u aangewezen momenten. Met een simpele druk op de knop komt de afspraak ook direct terecht in uw online agenda. De online agenda biedt ook een functie om de facturering geheel online te regelen. 

De kosten van een website voor schoonheidssalons

Het vaste (start) tarief voor het totaalpakket bedraagt €500,-. Na oplevering betaalt u maandelijks een bedrag voor onderhoud en service. Het maandelijkse bedrag is afhankelijk van uw pakketkeuze en eventuele aanvullende wensen. Er zijn drie mogelijke pakketkeuzes. Omdat het pakket voor u op maat wordt gemaakt zullen alle mogelijkheden uitvoerig met u worden besproken. 

Startpakket 14,95 p/m
Basispakket 25,95 p/m          
Propakket 42,95 p/m

De voordelen van een website door Clear Communications

Met het totaalpakket van Clear Communications voor het ontwikkelen van websites van schoonheidssalons kunt u profiteren van vele voordelen. 

- snel online gevonden worden 
- nieuwe bezoekers bereiken
- aantrekkelijk en overzichtelijk
- geoptimaliseerde content (SEO)
- ideale website structuur
- de functie voor een online agenda wordt ingesteld
- met ClearCMS is de website ook eenvoudig zelf te onderhouden
- bel ons voor vragen en/of het doorvoeren van wijzigingen 
- bijkomende zaken worden geregeld

Contact 
Bent u geinteresseerd in een van de website pakketten die wij speciaal voor  schoonheidssalons hebben ontwikkeld? Neem contact met ons op! Wij denken graag met u mee over uw website/webshop, beantwoorden uw vragen en maken vrijblijvend een offerte voor u op.