Aanmelden nieuwsbrief

107 mensen gingen je voor. Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Informatie aanvragen

Webontwikkeling

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf en is daarmee cruciaal voor uw reputatie. Door het ontwikkelen van een goed uitziende en soepel lopende website, kunt u online meer klanten werven. Bezoekers zullen op een mooie en effectieve website snel en overzichtelijk vinden wat ze zoeken. Op deze manier kan het aantal conversies via uw website worden verhoogd. Web ontwikkeling is niet hetzelfde als webdesign. Web ontwikkeling gaat een stap verder omdat in de ontwikkeling van de website complete applicaties worden opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan een webshop en een online agenda systeem.

Het proces van webontwikkeling

Het ontwikkelen van een website doe je niet binnen een dag. Het is een proces waar zeer goed en uitgebreid over na moet worden gedacht. Webontwikkeling is een process dat door Clear Communications wordt doorlopen volgens een vast stappenplan:

Stap 1: Ontwerp van de website structuur
Stap 2: Vormgeving
Stap 3: Prototype
Stap 4: Ontwikkeling
Stap 5: Zoekmachine optimalisatie
Stap 6: Preview en testen
Stap 7: Oplevering
Stap 8: Nazorg

 

Clear CMS door Clear Communications

Met het Content Management Systeem, dat speciaal door Clear Communications is ontwikkeld, kunt u eenvoudig zelf uw website onderhouden. Clear CMS zorgt ervoor dat u de baas blijft over uw website en deze efficiënt en professioneel kunt beheren zonder vereiste kennis van achterliggende technieken. Het systeem is opgebouwd aan de hand van diverse modules. Alle modules zijn zoekmachine vriendelijk. Dit betekent dat URL’s relevante zoekwoorden bevatten, de headers goed zijn ingesteld en dat de meta-description eenvoudig kan worden ingevuld. Op deze manier wordt er een website gemaakt waar u mee uit de voeten kunt. Met het standaardpakket kunt u gebruik maken van modules met betrekking tot nieuws, het aanmaken van pagina’s en een contactformulier. Indien wenselijk zijn er ook extra modules voor web ontwikkeling beschikbaar voor het online beheren van een agenda, een forum, vacatures et cetera. 

Waarom webontwikkeling door Clear Communications?

Clear Communications heeft in de loop der jaren diverse websites ontwikkeld voor zowel grote als kleine ondernemers. Door het eigen Content Management Systeem heeft uw website direct een goede en gebruiksvriendelijke basis waardoor snel resultaat kan worden geboekt. Clear Communication helpt u graag met het ontwikkelen (en onderhouden) van uw website en/of webshop. 

 

Wilt u meer informatie over web ontwikkeling?

Neem contact op