Aanmelden nieuwsbrief

107 mensen gingen je voor. Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Informatie aanvragen

Google Analytics

Met Google Analytics krijgt u inzicht in de websitebezoekers en hun gebruik van de website. Aan de hand van statistieken over het gedrag van uw bezoekers kan de website verder geoptimaliseerd worden. 

Informatie over Google Analytics

Google Analytics is analyse tool die rapportages over websites levert. Met deze dienst van Google kunt u de statistieken van uw website inzien. Het doel van Analytics is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van het aantal paginaweergaves, bezoekersstromen en verkeersbronnen. Google Analytics geeft ook inzicht in hoe bezoekers op uw website zijn terecht gekomen en hoe u ervoor kunt zorgen dat zij de website ook opnieuw bezoeken. 

Het belang van Google Analytics

Met de rapporten uit Google Analytics kunt u de belangrijkste inhoud van uw website vinden. Door dieper op de statistieken van uw website in te gaan, kunt u de betrokkenheid van uw bezoekers meten en daardoor beter begrijpen. Er kan onder andere inzicht worden verkregen in het aantal bezoekers, het aantal bezichtigde pagina’s, de gemiddelde bezoekduur, de locatie van de bezoeker en conversies. Bovendien kan de snelheid van uw website worden geanalyseerd. Met Analytics kunt u ook mobiele analyses, advertentie analyses, sociale analyses en conversie analyses uitvoeren. Door aangepaste rapporten te maken, kunt u belangrijke gegevens eenvoudig identificeren. De rapporten uit Google Analytics bieden een goede basis voor verdere een geoptimaliseerde website. 

Aan de hand van het gedrag van de bezoekers kan de website verder worden geoptimaliseerd. Een geoptimaliseerde website levert meer resultaat (conversies) voor uw organisatie. Het belang van website rapportage wordt nog vaak onderschat. Echter, bieden de rapporten uit Google Analytics een zeer goede basis voor verdere optimalisatie van uw website. Clear Communications stelt de juiste web rapportages voor u in en helpt u bij het interpreteren van de gegevens. Uw Google Adwords campagne kan bovendien aan Analytics worden gekoppeld zodat ook het daadwerkelijke resultaat van uw online marketing meetbaar wordt.

De voordelen van Google Analytics:

  • Gebruik van het Google Analytics pakket is gratis.
  • Online marketing efficient bijsturen.
  • Maandelijkse website statistieken in uw mailbox
  • Meest geavanceerde trackerapplicatie op het net.

 

Interesse om uw website te analyseren?

Clear Communications kan u helpen om de bezoekers van uw website in kaart te brengen en hun gedrag te analyseren. Neem eens vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van Google Analytics en eventuele opties voor uw website.