Aanmelden nieuwsbrief

107 mensen gingen je voor. Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Informatie aanvragen

Tips Google AdWords - Google AdWords

Google AdWords kan voor uw bedrijf een interessante optie zijn om in een specifieke periode of regio te adverteren en zodoende meer naamsbekendheid te vergaren en nieuwe klanten aan te trekken. Met Google AdWords heeft u het marketingbudget bovendien zelf in de hand.

Tips voor Google AdWords

Clear Communications heeft een aantal tips voor Google Analytics gebruikers:

  • Zorg er altijd voor dat advertentieteksten en de bestemmingspagina relevant zijn aan de belangrijkste zoekwoorden van potentiele klanten.
  • Gebruik verschillende advertentie teksten en maak verschillende advertentiegroepen aan voor diverse productgroepen. 
  • Met een geoptimaliseerde website en relevante content zorgt u voor een hogere kwaliteitsscore. Dit resulteert in een hogere plaatsing in de organische zoekresultaten van Google maar zorgt ook voor een daling van de kosten voor uw AdWords campagnes
  • Gebruik de regioplanner wanneer u in een specifieke regio wilt adverteren en gebruik de advertentieplanner om online advertenties op specifieke tijden te tonen.
  • Onderhoud en test uw Google AdWords campagne regelmatig. ‚Äč

 

Testcampagne starten met Google AdWords

Mocht u eens een testcampagne bij ons willen starten voor Google AdWords dan biedt Clear Communications u een speciale coupon met een advertentiewaarde van €150,-.

Neem vrijblijvend contact op met Clear Communications aangaande meer tips voor Google AdWords. Wij denken graag met u mee over de online marketing van uw bedrijf.