Aanmelden nieuwsbrief

107 mensen gingen je voor. Mis niets en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Informatie aanvragen

Diensten

Hier onder vindt verschillende diensten op het gebied van online marketing en webontwikkeling waar Clear Communications in is gespecialiseerd. De klant staat bij dit bureau centraal en we streven ernaar onze diensten zo goed mogelijk bij uw behoeften aan te sluiten.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via tel. 050 -211 03 66. Wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan het informatie formulier in aan de linkerzijde van deze pagina.

 • Affiliate marketing

  Affiliate marketing wordt door veel partijen ingezet binnen hun marketing mix en de waarde van affiliate marketing stijgt nog altijd. Clear Communications helpt u graag met het opzetten van affiliate marketing om daarmee uw bereik aanzienlijk vergroten.

 • Conversie Optimalisatie

  Clear Communications helpt bedrijven met het optimaliseren van conversies via websites. Door samen te kijken naar alle stappen die klanten op uw website doorlopen, kunnen we dit proces verbeteren met als resultaat: meer conversies.

 • Google AdWords

  Het gebruik van Google AdWords is geschikt voor bedrijven die meer rendement uit hun website willen halen en hun omzet willen verhogen. Door te adverteren in Google kunt u relatief snel geïnteresseerde bezoekers naar uw website leiden en het aantal leads of verkopen vergroten.

 • Google Analytics

  Met Google Analytics krijgt u meer inzicht in de bezoekers van uw website en hun gedrag. Het belang van website rapportage is de basis voor verdere optimalisatie van uw website. Het resultaat van een geoptimaliseerde website is meer conversies.

 • Lay-out ontwikkeling

  Wilt u graag een spraakmakend design voor uw website dat ook nog eens goed converteert? Clear Communications maakt web lay-outs gericht op conversie, usability en desgin.

 • Social Media

  Steeds meer partijen zien in dat Social Media niet mag ontbreken in de marketing mix. Clear Communications kan u helpen met het opzetten van Sociale media kanalen om uw bereik via het internet te vergroten en meer potentiële klanten aan te spreken.

 • Webontwikkeling

  Het ontwikkelen van een website doe je niet binnen een dag. Het is een proces waar zeer goed en uitgebreid over na moet worden gedacht. Bij Clear Communications werken we bij ieder project volgens een vast proces met stappen voor webontwikkeling.

 • Webshops

  Heeft u altijd al uw eigen webshop willen opzetten maar u weet niet waar u moet beginnen? De webshop van Clear Communications is modulair opgebouwd zodat er eenvoudig een volledige webshop voor u gerealiseerd kan worden tegen relatief lage kosten. Met Clear CMS kunt u vervolgens zelf eenvoudig de webshop beheren en onderhouden.

 • Website met CMS

  Één van de belangrijkste voorwaarden van de hedendaagse ondernemer is dat ze hun eigen website kunnen onderhouden. Dit kunt u doen met een eigen content management systeem (CMS). U kunt doormiddel van een CMS efficiënt en professioneel een website onderhouden zonder verstand te hebben van de achterliggende techniek. Daarom hebben wij een CMS pakket ontwikkelend waarmee u eigen baas bent over uw website en zelf eenvoudig aanpassingen kunt maken.

 • Zoekmachine optimalisatie

  Door middel van zoekmachine optimalisatie verhoogt u de online vindbaarheid van uw website in zoekmachines, zoals Google. Door het optimaliseren van zoekmachine resultaten stuurt u structureel aan op het behalen van een betere positie binnen de natuurlijke resultaten van de zoekmachines.