Social Media

 • Zet uw facebook bezoekers aan tot actie!

  06-03-2015 - Social Media - door Peter Boiten

  Zet bezoekers van uw Facebookpagina aan tot actie met de call to action knop. Lees meer over het toevoegen van deze actieknop. U kunt bezoekers bijvoorbeeld direct contact laten opnemen, een video laten bekijken of u kunt ze direct naar uw app leiden. Via de actieknop van Facebook kunt u bovendien bijhouden hoeveel mensen op de knop hebben geklikt.

 • Adverteren op Twitter: 9 redenen om nú te starten

  09-10-2014 - Social Media - door Peter Boiten

  Adverteren op Twitter is sinds 2013 mogelijk in Nederland. In korte tijd is het marketingplatform van Twitter enorm gegroeid en verschijnen er steeds meer Nederlandse campagnes op Twitter. De mogelijkheden van adverteren op Twitter worden steeds geavanceerder en volgen elkaar in rap tempo op. De meest recente ontwikkeling is de lancering van het Twitter Advertising-selfserviceplatform in Nederland. In deze blog de recente ontwikkelingen op een rij en negen goede redenen waarom dit hét moment is om te starten.

 • Het sociale netwerk Ello is een waarschuwing voor marketeers

  01-10-2014 - Social Media - door Peter Boiten

  "Jouw sociale netwerk is eigendom van adverteerders. Elk bericht dat je plaatst, elke vriend die je maakt en elke link waarop je klikt wordt gevolgd, opgenomen en omgezet in data. Adverteerders kopen jouw gegevens zodat ze je meer advertenties kunnen tonen. Jij bent het product dat gekocht en verkocht wordt. We geloven dat er een betere weg is. (...) Wij geloven dat een sociaal netwerk geen instrument is om te misleiden, te dwingen en te manipuleren, maar een plek om banden te smeden, te creëren en het leven te vieren. Jij bent niet het product.”