Nieuws

 • Maak iets positiefs van nieuwsbriefafmeldingen!

  23-02-2015 - Nieuws - door Peter Boiten

  Nieuwsbrieflezers zeggen veel, bewust of onbewust. Je krijgt namelijk bij het verzenden veel responsdata terug zoals inschrijvingen, profielverrijkingen, afmeldingen en directe reacties. Afmeldingen worden vaak als negatief ervaren maar als e-mailverzender kun je hier ook veel van leren. Aan de hand van een aantal voorbeelden leggen we uit hoe je afmeldingen kunt vertalen naar waardevolle feedback. Feedback waarmee je je nieuwsbrief kunt optimaliseren.

 • 6 soorten content die iedereen moet creëren

  23-02-2015 - Nieuws - door Peter Boiten

  Je kunt prachtige artikelen en killer blogs schrijven als onderdeel van content strategie maar het is volgens Arnie Keunn, CEO van Vertical Measures, efficiënter en effectiever om meerdere typen content te creëren en die aan te bieden aan verschillende doelgroepen. De volgende zes vormen van content kun je hierbij overwegen.

 • Hoogtepunten Google AdWords 2014 en voorspelling 2015

  13-02-2015 - Nieuws - door Peter Boiten

  Ieder jaar voegt Google honderden nieuwe mogelijkheden toe aan AdWords. Maar van welke features gaat het marketingintellegence hart sneller kloppen? En wat zijn de verwachtingen voor 2015? Hier onder volgt een overzicht van de hoogtepunten van AdWords in 2014 en een voorspelling voor dit jaar.

 • Google Analytics rapportage verrijken?

  07-02-2015 - Nieuws - door Peter Boiten

  Vervang je incomplete of verouderde Analytics script of tag manager container door de volgende tag manager container. Hij is relevant voor bijna iedere website!

 • Meer nieuwsbrief aanmeldingen? We geven 10 snelle tips!

  04-02-2015 - Nieuws - door Peter Boiten

  Om klanten te werven en te behouden is e-mail nog steeds het krachtigste kanaal. Een nieuwsbrief via de e-mail genereert meer bezoekers naar je webshop en dit leidt tot meer omzet en meer klanten. Maar hoe kom je aan die e-mailadressen? Hieronder volgen een aantal tips.

 • Gebruik jij een van de top-5 tekst blunders voor je website?

  30-01-2015 - Nieuws - door Peter Boiten

  Als je online klanten wil aantrekken kun je er eigenlijk niet omheen: je zult je moeten verdiepen in het schrijven van verleidende webteksten. Het gebruiken van de juiste teksten kan het gedrag van websitebezoekers veranderen en hen transformeren van bezoeker naar klant. Een webtekst is eenvoudig aan te passen en je bent dus vrij om te experimenteren. Je kunt snel ontdekken wat wel- of juist helemaal niet werkt voor jouw bedrijf. Heb je de juiste manier al gevonden? Of zorgt je webtekst er juist voor dat de verkoop tegenvalt? We noemen hieronder de vijf meest voorkomende tekstblunders.

 • Google Nederland verwijdert 10.640 resultaten op verzoek

  13-10-2014 - Nieuws - door Peter Boiten

  Google heeft in Nederland 10.640 url's uit de zoekresultaten verwijderd onder het nieuwe recht om vergeten te worden. Dat maakt de zoekgigant bekend in het transparantierapport dat elk kwartaal verschijnt.

 • Google lanceert eigen sociaal netwerk

  13-10-2014 - Nieuws - door Peter Boiten

  Google zou zondag zijn eigen sociaal netwerksite lanceren, genaamd Circles. Dit melden techwebsites op basis van Google onkent op Twitter dat er zondag een lancering van de netwerkdienst plaats vindt , maar niet dat de dienst niet zou bestaan. Google lanceert naar verluidt de nieuwe dienst op de conferentie South by Southwest Interactive. Deze conferentie wordt medegeorganiseerd door Google.